Deliveroo NL Rider Support

Nieuwe Riders Ander onderwerp

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je heel gemakkelijk online aanmelden door een aantal stappen te volgen. Na elke voltooide stap krijg je een e-mail met de volgende stap, dus houd je mailbox goed in de gaten!

  1. Ga naar deze link en meld je aan. Je ontvangt vervolgens de eerste stap via e-mail. Via deze e-mail kan je alvast enkele persoonlijke gegevens invoeren. Het kan zijn dat je hierna in een wachtrij terecht komt. Je zult automatisch een e-mail ontvangen op het moment dat je uit een wachtrij bent gehaald.
  2. Na het checken van jouw ID vragen we je om wat gegevens voor je account.
  3. Hierna kun je de overeenkomst ondertekenen en eventueel je rider kit bestellen.
  4. Je bent er nu bijna! Het enige wat nog moet gebeuren, is het downloaden van de rider app. Dit kan via de App Store of de Google Play Store.

Zodra je een account hebt, kun je inloggen in de rider app en op iedere moment binnen de openingstijden online gaan in een Deliveroo zone. Zodra je je rider kit hebt ontvangen, kun je aan de slag.

Het kan zijn dat je een pauze inlast tijdens het aanmelden, geen probleem. Om te voorkomen dat mensen zich dubbel aanmelden, kun je altijd terug naar je bestaande aanmelding. Je kunt je bestaande aanmelding altijd afronden door een eerdere e-mail over het aanmelden van ons te volgen.

Let op: Als er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken in een stad zijn binnengekomen, dan kom je in de wachtrij. Wanneer er weer plekken vrij komen ontvang je automatisch een e-mail. Check voor de zekerheid ook de spam box!

Contact

Andere onderwerpen